fbpx
Kirjoitettu 20.01.2023

Kippis Mum's, kun pääsit kansainvälisen mattokisan finaaliin 2023! (2)

Rakastan tätä työtä ja rakastan tehdä yhteistyötä osaavien ihanien ihmisten kanssa. Sellaisten jotka saavat silmät loistamaan kun heitä näkee ja kun heidän suunnitelmiaan ja käsintehtyjä aarteita näkee. Rakastan.

On ihanaa miten paljon meitä ihmiset ja asiakkaat muistavat kiittää. Se lämmittää ihan syvälle sydämeen asti ja tekee kiitolliseksi. Kun tätä puurtaa vuosia niin ilahduttava yllätys ja ilo on myös se, että ympäristö antaa arvoa. Piti vaan mennä Lon Angelesiin, Lontooseen ja Saksaan saakka jotta saa nauttia kiitoksesta ja kunniasta siitä mitä olemme vuosia tehneet.

Mum's valiittiin yhdeksi kolmesta kansainvälisen mattokilpailun " Carpet Design Awards 2023! finaalissa. Olimme todella kovassa sarjassa, pieni Mum's, vaan mitäpä siitä, kun mattomme oli Tomi Leppäsen suunnittelemasta  Typewriter sarjasta. Matto lähetettiin Saksaan näyttelyyn. Emme saaneet ykköösoalkontoa sen sai intialainen Jaipur rugs, vaan saimme näkyvyyttä ja kunniaa ja kiitosta. Työtä on tehty, ja työtä jatketaan. Rakkaudella. Sille kippis!

OUTI 2023 PARIS CHEERS

Mum'sin emo Outi nostaa harvoin maljaa vaan kun nostaa niin sille on kunnon aihe: HYVÄ MUM's!!

Unto Rautio Tomi Leppanen Mums rug minimalist smiley WEB

Typewriter kokoelmassa kuviot on piirretty kirjoituskoneella typografisin merkein. Kokoelma onkin ilahduttavasti minimalistinen kuin hymiö itse. Suunnittelu fantastinen Tomi Leppänen.

Kurkkaa Typewriter katalogi ja kokoelma TÄÄLLÄ.

AJATTELIJA 70x240 tomi leppanen mums ethical making of

OUTDOOR recycled rug design ethical tomileppanen ig2

Tomi Leppänen on luova monilahjakkuus. Kiitos Tomi ihan mahtavan sarjan suunittelusta Mum'sille!  

 

Mum's valittiin finaaliin yhdesä kolmen muun kilpailijan kanssa. Kilpailun järjesti Hasli mikä toimii Los Angelesissa ja Lontoossa. Näyttelymatot esiteltiin Hannoverissa Saksassa ja esikarsinta kilpailuun oli lopppuvuodesta 2022.  Voittajaksi valittiin huikean hieno villamatto mikä oli valmistettu Jaipurissa Intiassa. Mum's taas klähti kisaan uusimmalla sarjallaan, mikä valmistettu 100% kierrätysmateriaalista ja käsin. Typewriter kokoelman matot suunnittelu Tomi Leppänen.

Kilpailimme kestävän kehityksen, vastuullisen tuotannon ja pienen hiiilijalanjäljen kategoriassa eli juuri siellä minne tuotantona kuulummekin. Tomin mattosarja sopii myös ulkotiloihin ja terasseille. Valmistamme mattoa myös villaisena ei siis ainoastaan kierrätysmateriaalista. Kuviot minimalistisen ilahduttavia ja viehkeitä. Ideallisesti mattosarja on parasta mitä kirjoituskonella voi keksiä, vai mitä tuumaat?

 

Hyvä Mum's!

Kiitos