fbpx
Kirjoitettu 17.11.2019

Lähde Mum'sin mukana eettisen äärelle. Matka Mum'sin pajalle helmikuussa 2021!

Matka eettisen äärelle Mum'sin pajalle Intiaan 1.3.-7.3.2021. Lähde mukaan matkalle sinne, missä Mum'sit sydämellisesti valmistuvat ja näe ja koe mitä vastuullinen valmistus käytännössä tarkoittaa. Koe intialainen huima vieraanvaraisuus, kiitollisuus ja ystävällisyys. Vierailemme käsityöläisemme kodeissa. Matkan järjestää Mum's ja lennoista vastaa Matkatoimisto Heta Oy.

 

 

AITI LAPSI INDIA LOW

 

1. päivä Helsinki-Delhi

Lento Suomesta yön yli Delhiin.

2. päivä Delhi-Varanasi

Saapuminen Delhiin aamulla. Siirtyminen sisämaan jatkolennolle Varanasiin (lentoaika noin 2h, lentokentällä vähintään yhtä pitkään).

Varanasissa majoittuminen hotellille ja rentoa tutustumista ympäristöön. Tuk tuk-kyydillä meidät viedään illalliselle paikalliseen Tripadvisorinkin suosittelemaan Annapurna- ravintolaan.

3. päivä

Aamiainen hotellilla. Lähtö maaseudulle pajanvetäjämme kotiin, missä matot pestään ja viimeistellään. Piipahdetaan paikallisella koululla. Paikallinen teetarjoilu ( on elämys!) ja snackseja. Takaisin Varanasiin ja illalla Tuk Tukeilla Gangesin rantaan seuraamaan hindujen pyhää seremoniaa. Meidät soudetaan joelle, josta huikeat näkymät temppeleiden kaupungissa. Rytmit, seremoniat, maalattuja kasvoja, tuoksuja, värejä ja kelluvien lyhtyjen täyttämä Ganges huumaava. Illallinen Annapurnassa.

4. päivä

Aamiainen hotellilla. Lähtö Mum’sin pajalle. Ajoaika noin 2-3h. Vierailu artesaanien kodeissa ja käsityökylissä. Moikataan lampaitakin, jos sopivasti laitumella. Mahdollisuus osallistua oman maton valmistukseen. Paluu kaupunkiin ja illallinen Annapurnassa. Riksalla taas eestaas hop!

5. päivä

Aamiainen hotellilla. Temppelikierros ja mahdollisuus ostoksiin. Halutessa visiitti räätälillä, ja mittojen mukaan vaate. Vaate toimitetaan matkan jälkeen Mum’sin rahdin mukana. Illalla intialaisen ruoan valmistusta paikallisten naisten ohjauksessa pajanvetäjämme siskon miehen suvun omistamassa kivilinnassa Varanasin keskustassa. Intiassa avioiduttuaan tyttäret siirtyvät asumaan miehen perheen kotiin ja hoitavat miehensä vanhempia. Toimimme kokkimestareille “oppineitoina ja -poikina” ja saamme vinkkejä maustamiseen ja ruoanvalmistukseen. Ohjelmallinen jäähyväisjuhla. Illallinen tähtitaivaan alla.

6. päivä Varanasi- Delhi.

Aamiainen hotellilla ja lento Delhiin. Majoitus hotellille ja Tuk Tukilla kierros Delhin Old Townissa, tai jos ilmanlaatu huono, niin vaihtoehtoisesti ”Tour Transfer Service”, eli pikkubussilla kohti nähtävyyksiä. Illallinen.

7. päivä Delhi-Helsinki

Aamukoneella kohti Helsinkiä. Kotona toivottavasti lumisessa Suomessa jo iltapäivällä.

Lisäinfoa:

Kaikissa ruoissa kasvis- vegaani ja gluteeniton vaihtoehto. Varanasissa päivittäin mahdollisuus osallistua paikallisen joogagurun joogaan. Joogaan ei tarvita kokemusta, vaan ei siitä ole haittaakaan..

Pidätämme oikeuden pieniin muutoksiin järjestelyissä ja aikataulussa. Matkan järjestää Mum’s. Suora Finnairin lento Delhiin. Lentojen järjestelystä vastaa suomalainen matkatoimisto. Matkan hinta 1950,00euroa sisältäen aamiaisen, päiväsnacksit ja illallisen, alkoholittomat juotavat pitkin päivää sekä kaikki ohjelmat. Matkavakuutus tulee matkalle lähtijän hankkia itse ja viisumi on noin 50USD. Sinua odottaa huoneessasi Varanasissa pieniä yllätyksiä ja muun muassa joogamatto, sinulle tehty. Sen päällä mukavampi gurun johdolla sitten aamujoogata.

Lisähinta majoituksesta yhden hengen huoneessa 200 euroa.

Pajallamme voit halutessasi osallistua oman mattosi solmimiseen. Jos matkalle lähtijä tahtoo hankkia maton, niin alennuksia luvassa. Valmistamme tilatun maton osittain valmiiksi niin, että mattosi odottaa sinua kangaspuissa. Maton solmimiseen voi pajalla toki osallistua vaikka ei omaa mattoa hankkisikaan.

* 1000 euron Mum’sin maton ostajalle matkan hinnasta 15% alennus.

* 500-999 euron Mum’sin maton ostajalle matkan hinnasta 10% alennus.

* 200-499 euron hintaisen Mum’sin maton ostajalle matkan hinnasta 5% alennus.

 

Huomioithan ystävällisesti, että emme edellytä matkalle lähtijöiltä Mum’sin maton tilaamista. Matkan hintaan sisältyy kaikki, myös viisumi. Ainoa mikä lähtijän tulee itse hankkia on matkavakuutus ja mahdolisesti suositeltavat rokotukset. 

Kuten tänään yksi lähtijöistä totesi: " Tämä on Once In a Lifetime- matka".  Se on totta.

Kiitoksin,

Ystävällisin terveisin,

Outi, Mum'sin emo.

Tiedustelut  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 050 4450 864

Matkatoimisto HETAn sivut:http://www.heta.com/

MAINOS matka INTIA          

 

            

 

       

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puhelin 050 4450 864t Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 050 4450 864