fbpx

Musta Ikikorpi Big Mama kori

Design: MUM's Original design

Big Mama kori on kestävä ja tilava. Täytä hänet villasukilla, haloilla, kierrätyslehtisillä tai heitä olalle kauppa- tai uimakassiksi, kaikki käy. Iso Mama osaa hoitaa. <3


96.00€

Lisätietoa tuotteesta

Big Mama kori on kestävä ja tilava. Täytä hänet villasukilla, haloilla, kierrätyslehtisillä tai heitä olalle kauppa- tai uimakassiksi, kaikki käy. Iso Mama osaa hoitaa. <3

Suunniteltu Suomessa yhdessä Mum'sin Outin ja intialaisten käsityöläisnaisten kanssa. Materiaali on käsinkudottua kierrätettyä puhdasta puuvillaa ja hihnat nahkaa. 

Koko: 35 x 45cm

Hihna: Black leather

Materiaali: Kierrätetty puuvilla ja nahka

Korin voi pestä alle 30asteessa, mutta ethän kastele nahkahihnoja.

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.

Muita kiinnostavia tuotteita