Skip to main content
Tärkeä tiedote! Tiistaista 30.8.2022 lähtien 7-15kg mattotilaukset toimitetaan Suomeen yksilöllisesti express-kuljetuksena. Jokainen Mum's valmistuu tilauksesta ja tuotanto toimii pienissä kylissä mainiosti, vaan rahti ollut arvaamaton kohta kolme vuotta. Nyt toimitusaika nopeutuu huomattavasti. Tahdomme näin palvella teitä paremmin. Kiitos. 

Kivikko

Design: MUM's Original design

Matti Pikkujämsän suunnittelema Kivet esiteltiin ensimmäisen kerran ryijynä Japanissa Matin ja Jenni Rope yhteisnäyttelyssä, minne Mum's sai valmistaa tekstiilejä Matin ja Jennin suunnitelmin. Nyt upeata Kivikko kuviota teemme sekä käsinsolmittuna mattona että ryijynä Mihin tahansa toivekokoon.

Lisäinfoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


700.00€
Koko:

Lisätietoa tuotteesta

Matti Pikkujämsän suunnittelema Kivet esiteltiin ensimmäisen kerran ryijynä Japanissa Matin ja Jenni Rope yhteisnäyttelyssä, minne Mum's sai valmistaa tekstiilejä Matin ja Jennin suunnitelmin. Nyt upeata Kivikko kuviota teemme sekä käsinsolmittuna mattona että ryijynä Mihin tahansa toivekokoon.

Lisäinfoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Colours natural and midnight blue. Kivet is designed by Matti Pikkujämsä, a Finnish illustrator and artist. Originally Kivet was launched at Matti's and Jenni Rope's exhibition BLUE in Japan. Mum's employes artisans living in rural village in Northern India. Artisans work from home, save travel cost to work and may take care of their families. Materials are local, highest quality natural or recycled.

All Mum's rugs made based on order. 

Mum's employs artisans living in rural villages in Northern India, South Africa and Bolivia. We buy each and every product and agree a fair payment in collaboration with the village leader. Materials are always highest quality and local, either natural or recycled carefully chosen by thThe truth is our artisans cannot read or write, as they have never had a chance to go to school. Working for Mum's, and receiving regular income they may pay for their kids school. It is one of the things we are most proud of. 

Lead time during covid is about 4-5 months.  We are so sorry to keep you waiting! Rugs are made in time, but freight takes time.

*** Kivet on esitelty ensi kerran Japanissa seinävaatteena Matin ja Jenni Ropen yhteisnäyttelyssä. Maton muoto on neliö ja voimme valmistaa mattoa mihin tahansa toivekokoon. Mum'sin matot valmistetaan vastuullisesti ja tilauksesta.  

 

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.