Skip to main content
Tärkeä tiedote! Tiistaista 30.8.2022 lähtien 7-15kg mattotilaukset toimitetaan Suomeen yksilöllisesti express-kuljetuksena. Jokainen Mum's valmistuu tilauksesta ja tuotanto toimii pienissä kylissä mainiosti, vaan rahti ollut arvaamaton kohta kolme vuotta. Nyt toimitusaika nopeutuu huomattavasti. Tahdomme näin palvella teitä paremmin. Kiitos. 

Valhalla

Design: MUM's Original design

Tämä matto valmistetaan vain tilauksesta ja taitavien artesaaniemme käsissä. Valhalla villamaton kuvio on saanut inspiraationsa pohjoismaisista viikinkimytologioista. Valhalla on tarina ilosta. Valhalla sana tarkoittaa "sankarien, soturien salia" norjalaisessa (viikinkien ja pohjoisen kansan) mytologiassa. Lisäsimme tähän tarinaan hiukkasen lempeyttä ja makeutta väreihin. Eettinen tuotanto kohtaa pohjoismaisen muotoilun.


699.00€
Koko:

Lisätietoa tuotteesta

Tämä matto valmistetaan vain tilauksesta ja taitavien artesaaniemme käsissä. Valhalla villamaton kuvio on saanut inspiraationsa pohjoismaisista viikinkimytologioista. Valhalla on tarina ilosta. Valhalla sana tarkoittaa "sankarien, soturien salia" norjalaisessa (viikinkien ja pohjoisen kansan) mytologiassa. Lisäsimme tähän tarinaan hiukkasen lempeyttä ja makeutta väreihin. Eettinen tuotanto kohtaa pohjoismaisen muotoilun.

Jokainen matto on uniikki ja taitavan tekijänsä signeeraama. Matto on valmistettu käsin ja lähituotantona korkealaatuisesta paikallisesta villasta. Lampaita laidunnetaan lähialueella ja ne saavat vaeltaa vapaina ja kerintä tapahtuu perinteisesti käsin. Se ei eläimelle ystävällistä.  Huomioithan, että taustaväri on alun perin pehmeä Jugend-tyylinen, hiukkasen vihertävä. Taustavärille on saatavana kolme värivaihtoehtoa. Vaihtoehtoina jugend-mudanvihreä, luonnonvalkoinen ja vaaleanharmaa. Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Mattoa voi tilata myös toivekoossa. Kysythän siinäkin tapauksessa Mum'silta lisää. Voit myös piipahtaa Helsingissä Soupuodillamme tutustumassa materiaaliin ja väreihin, tai tilata kotiisi matosta pienen mallipalan.

Kiitos. 

Ystävällinen huomio: Kaikki nettikaupan mattokoot ovat vain kokoehdotuksia ja näyttävät kuvion kyseisessä koossa. Jokainen Mumsin matto valmistetaan tilauksesta ja mihin tahansa kokoon ja jokainen mattomme on aina yksilöllinen ja uniikki tilaustuote. Tilauksesi työllistää taitavia käsityöläisiä pienessä maaseutukylässä Intiassa. Kiitos.

Jos kysyttävää lähetäthän viestin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

How to take care?

Vacuum regularly. Wipe stains immediately with a wet wipe. You may wash your rug but in cold or very mild temperatures. 

Take outside to fresh air every now and then. Wool loves it!

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.