Skip to main content
Tärkeä tiedote! Tiistaista 30.8.2022 lähtien 7-15kg mattotilaukset toimitetaan Suomeen yksilöllisesti express-kuljetuksena. Jokainen Mum's valmistuu tilauksesta ja tuotanto toimii pienissä kylissä mainiosti, vaan rahti ollut arvaamaton kohta kolme vuotta. Nyt toimitusaika nopeutuu huomattavasti. Tahdomme näin palvella teitä paremmin. Kiitos. 

Big Koala ryijy

Design: Jenni Tuominen

Iso Koala ( Large Koala) on uniikki ryijy ja taideteos. Tämä koala kuuluu palkitun Jenni Tuomisen KOALA-kokoelmaan. Hymyä ja lempeyttä seinällesi joka ikinen aamu, päivä ja ilta ja halaaminenkin sallittu. Eettinen tuotanto kohtaa suomalaisen muotoilun. Villa on laadukasta paikallista ja koala valmistettu taitavissa käsissä 100% käsityönä. Jokainen koala on signeerattu.


945.00€

Lisätietoa tuotteesta

Iso Koala ( Large Koala) on uniikki ryijy ja taideteos. Tämä koala kuuluu palkitun Jenni Tuomisen KOALA-kokoelmaan. Hymyä ja lempeyttä seinällesi joka ikinen aamu, päivä ja ilta ja halaaminenkin sallittu. Eettinen tuotanto kohtaa suomalaisen muotoilun. Villa on laadukasta paikallista ja koala valmistettu taitavissa käsissä 100% käsityönä. Jokainen koala on signeerattu.

Koko 110 x 170cm, villaa.

Käsintehty ja kotona lähituotantona tehty. Niin toimii suomalainen Mum's. Valmistus suunnitellaan niin, että käsityöläiset pystyvät tekemään työtä kotona, kodin lähipiirissä. Näin he säästävät paitsi työmatka- myös lastenhoitokuluissa. Kerran viikossa Mum'sin yhteyshenkilö ajaa kaupungisa pieneen kylään, antaa ohjeet ja mahdollise materiaali uusiin tilaustöihin ja kerää valmiit tilaukset mukaansa. Mum'sin aarteet ovat kaikki digneerattuja ja niin pitkälle käsintehtyjä kuin mahdollista. Laatu ja kesävyys on meille ykkösasia. Kieltäydymme valmistamasta lyhytikäistä nukkaantuvaa roskaa. Materiaaliksi valitsemme paikallisia jo olemassa olevaa kierrätettyä, ylijäämäistä, tai 100% uusiutuvia luonnonmateriaaleja. Huomioithan ystävällisesi, että kaikki Mum'sit valmistuvat tilauksesta. Uniikisti valmistetuilla tuotteilla ei valitettavasti ole palautusoikeutta. Lisätietoa  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Kiitos!

 

 

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.

Muita kiinnostavia tuotteita