Skip to main content
Tärkeä tiedote! Tiistaista 30.8.2022 lähtien 7-15kg mattotilaukset toimitetaan Suomeen yksilöllisesti express-kuljetuksena. Jokainen Mum's valmistuu tilauksesta ja tuotanto toimii pienissä kylissä mainiosti, vaan rahti ollut arvaamaton kohta kolme vuotta. Nyt toimitusaika nopeutuu huomattavasti. Tahdomme näin palvella teitä paremmin. Kiitos. 

Pallo on taide.

Design: MUM's Original design

Sisustuksellinen kilpailu lelun pääpalkinnon saanut käytännöllinen ja sisutuksellisesti kaunis taidekäsityö ja kudottu veistos. Syntyi eteläafrikkalaisten naisten ja Mum'sin Outin kassa yhteistyönnä jo vuonna 2009. Luie voittajasta lisää täällä.


1,250.00€

Lisätietoa tuotteesta

Sisustuksellinen kilpailu lelun pääpalkinnon saanut käytännöllinen ja sisutuksellisesti kaunis taidekäsityö ja kudottu veistos. Syntyi eteläafrikkalaisten naisten ja Mum'sin Outin kassa yhteistyönnä jo vuonna 2009. Luie voittajasta lisää täällä.

MustaDIAMETER: 55-60cm

MATERIAL: recycled cotton collected at a local t-shir factory in Cape Town

DESIGN: Designed in Finland by Outi Puro

HOW TO? 100% handmade ethically in South Africa with traditional pearl-weaving technique. One knot reminds of a corn. In Africaans corn is Mielie. We kane these in collaboration with Mielie-weavers in CapeTown South Africa.

COLOUR: Black. Any other colour available on request.

LEAD TIME: 4 months.

Price includes gymball. Cover is washable.

You may flatten the ball, take it our of the cover and wash it in mild or cold water. Then place ball back in and bump it round.

 

 

 

 

 

 

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.