Skip to main content
Tärkeä tiedote! Tiistaista 30.8.2022 lähtien 7-15kg mattotilaukset toimitetaan Suomeen yksilöllisesti express-kuljetuksena. Jokainen Mum's valmistuu tilauksesta ja tuotanto toimii pienissä kylissä mainiosti, vaan rahti ollut arvaamaton kohta kolme vuotta. Nyt toimitusaika nopeutuu huomattavasti. Tahdomme näin palvella teitä paremmin. Kiitos. 

NICE. Trendstefan x Mum's

NICE, uniikki taideteos on tehty oikeudenmukaisella tylökorvauksella taitavissa käsissä perinteisellä käsityötekniikalla, reilun kaupan mukaan.


70.00€

Lisätietoa tuotteesta

NICE, uniikki taideteos on tehty oikeudenmukaisella tylökorvauksella taitavissa käsissä perinteisellä käsityötekniikalla, reilun kaupan mukaan.

Stefan suunnitteli "Nice & Naughty"-lasihelmiteokset niin, että sopivat yhteen vaan toimivat myös yksittäin. Suunnittelija on ruotsalainen Stefan Nilsson ( Trendstefan), joka muutamia vuosia sitten suunnittelu Mum'sille upeat reliefimäiset käsinsolmitut "tekstimatot" ja jouluksi 2023 aloitimme uuden yhteistyön joulukoristeita valmistavien käsityöläisten kanssa. Joulukoristetekniikalla käsintehty seinäteos on noin 19 cm x 29 cm.

Ehkäpä enää ei joulukuusta edes tarvita – ripusta teos seinälle ja pidä se halutessasi näkyvissä ympäri vuoden.

Tämä ainutlaatuinen taideteos on Intiassa asuvien taitavien käsityöläisten valmistama. He tapaavat viikoittain ja voivat työskennellä yhdessä ja jatkaa käsityön tekemistä käsin kotona jos niin toivovat. Kotona työtä tekemällä naiset voivat säästää matkakuluja, aikaa ja rahaa sekä huolehtia perheestään.

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.

Muita kiinnostavia tuotteita