Skip to main content
Tärkeä tiedote! Tiistaista 30.8.2022 lähtien 7-15kg mattotilaukset toimitetaan Suomeen yksilöllisesti express-kuljetuksena. Jokainen Mum's valmistuu tilauksesta ja tuotanto toimii pienissä kylissä mainiosti, vaan rahti ollut arvaamaton kohta kolme vuotta. Nyt toimitusaika nopeutuu huomattavasti. Tahdomme näin palvella teitä paremmin. Kiitos. 

Uniikki kukkapallo

Design: Heath Nash

Uniikki ja ainoa laatuaan. Valmistettu vastuullisesti kierrätetyistä muovikanistereista eteläafrikkalaisten artesaanien käsissä ja kokonaisuudessaan käsityönä. Design Heath Nash, palkittu vuoden nuorena muotoilijana ja valaisinsuunnittelijana- Afrikassa. 


3,250.00€

Lisätietoa tuotteesta

Uniikki ja ainoa laatuaan. Valmistettu vastuullisesti kierrätetyistä muovikanistereista eteläafrikkalaisten artesaanien käsissä ja kokonaisuudessaan käsityönä. Design Heath Nash, palkittu vuoden nuorena muotoilijana ja valaisinsuunnittelijana- Afrikassa. 

The South African artist and designer Heath Nash upcycles plastic waste to make Flowerball lamps. Flowerball is decorated with hundreds of recycled plastic flowers, all made by hand. Material is recycled plastic bottles, cut into flowers and butterflies. Nash employes artisans making the collection at his Studio in Cape Town. Heath Nash sees all shapes and sizes of lampshades in the very same empty plastic canister. There is no rubbish left of the rubbish used.

Heath Nash's collection "Other People's Rubbish" has received several awards, 2nd price at Ecodesign competition in Helsinki, exhibitions in Milan, London 100% design, New York, Tokyo. Please contact us at Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Diameter 500mm delivery in 7 working days in Finland and 12-15 days abroad. 

Flowerball-multicolour-large

Description: Multicolour flower and butterfly shapes attached to handmade wire structure

Colours available: Multicolour ( Also white)

 

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.