fbpx

Kielo, Sinikulta

Design: MUM's Original design

Sininen + kulta. Punottu vastuullisin periaattein ja käsityönä Afrikassa. Design Mum'sin Outi.


180.00€

Lisätietoa tuotteesta

Sininen + kulta. Punottu vastuullisin periaattein ja käsityönä Afrikassa. Design Mum'sin Outi.

Almost a magical combo is this Royal blue with golden pattern. Beautiful with or wihtout lamp inside and not immediately may you realize this beautiful lampshade is made all by hand only. Skilled artisans in South Africa intertwine telephone wire to three different lampshade shapes designed in Finland. Collection is made Fair trade and socially responsible. Kielo means Lily Of The Valley in English, and Kielo is FInland's National flower, all the way from 1967. This Kielo pleases you woith the colours of royal blue + gold.

This lampshade is beautiful as just as a single one piece, or perhaps make a bunch which serves as a chandelier. A sustainable chandelier, dear ladies and gentlemen.

Size about 14,5cm height, diam 13cm.

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.

Lampshades / Lampe / Varjostimet catalog

Muita kiinnostavia tuotteita