fbpx

Kielo siksak mustavalkoinen

Design: MUM's Original design

Mustavalkoinen varjostin vastuullista käsityötä ja valmistettu kierrätysmateriaalista Afrikassa. Design Mum's.


180.00€

Lisätietoa tuotteesta

Mustavalkoinen varjostin vastuullista käsityötä ja valmistettu kierrätysmateriaalista Afrikassa. Design Mum's.

Kielo varjostimen muoto on saanut inspiraationsa Suomen kansalliskukka kielosta. Sarjaan kuuluu kolme varjostinmuotoa ja useita eri värivaihtoehtoja. Varjostimet valmistettu vastuullisesti käsin ja materiaalina ylijäämäinen puhelinjohtovaijeri. 

Koko noin 13xm x korkeus 14,5cm

Material is reclaimed telephone wire and lampshade is made 100% by hand in Africa.

Ethical manufacturing. Designed in Finland. 

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.