Skip to main content
Tärkeä tiedote! Tiistaista 30.8.2022 lähtien 7-15kg mattotilaukset toimitetaan Suomeen yksilöllisesti express-kuljetuksena. Jokainen Mum's valmistuu tilauksesta ja tuotanto toimii pienissä kylissä mainiosti, vaan rahti ollut arvaamaton kohta kolme vuotta. Nyt toimitusaika nopeutuu huomattavasti. Tahdomme näin palvella teitä paremmin. Kiitos. 

Sateenkaari vihreällä

Design: MUM's Original design

Käsintehty sateenkaari I, II ja III. Monessa eri koossa ja myös toiveen mukaan ja aina tilauksestasi valmistettu. Jokainen matto on aina uniikki värien ja taitavan käsityön tekijän taidonnäyte. Jokainen matto on myös siksi signeerattu sen valmistaneen käsityöläisen nimikirjoituksella.


450.00€

Lisätietoa tuotteesta

Käsintehty sateenkaari I, II ja III. Monessa eri koossa ja myös toiveen mukaan ja aina tilauksestasi valmistettu. Jokainen matto on aina uniikki värien ja taitavan käsityön tekijän taidonnäyte. Jokainen matto on myös siksi signeerattu sen valmistaneen käsityöläisen nimikirjoituksella.

Matto valmistuu vastuullisesti ja reilun kaupan periaatteita kunnioittaen pienessä vaatimattomassa kylässä ja maaseudulla Pohjois-Intiassa. Toivomme, että kunnioitat Mum'sin malliston uniikkiutta. Se on meille arvo sinänsä.  Olethan ystävällisesti yhteydessä Mum'siin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kiitos

Kokoja aina leveydestä 80cm ja toivottuun pituuteen asti. Neliöhinta 250eur/m2

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.

Rainbow rugs / Sateenkaarimatot catalog